Invitation til regelaften

Tidpunkt: Kl. 19.00
Hvor: Klubhuset i HGK.

Program for aftenen:
De fremmødte bliver delt op i 3 grupper og herefter begiver vi os ud på hul 7 – 8 og 18.

Grupperne har hver sin underviser, som vil gennemgå diverse episoder, der kunne opstå under spil af det pågældende hul.

F.eks. Dropperegler – provisoriske bolde – søgning efter bold – bevægelses mønster through the green – omkring og på green.

Lempelser i almindelighed vil også blive berørt.

Formålet er, at give en Regelundervisning baseret på genkendelse af situationer, som vil opstå under spillernes runder fremover.

Vi håber at se rigtig mange til en forholdsvis ny form for Regelundervisning.

Regel – dommerudvalget har tidligere i år afprøvet denne undervisningsform og de dengang fremmødte var meget positive og deltog livligt ved gennemgangen på hullerne og spørgelysten var stor..

Efter undervisningen på de 3 huller samles vi i klubhuset, hvor der vil blive foretaget en follow up og der kan stilles yderligere spørgsmål til de tre undervisere.

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger, når vi samles igen efter gennemgangen.

For at vi kan være så godt forberedt som muligt, bedes du tilmelde dig på nedenstående tilmeldingsliste eller på e-mail : info@holbakgolfklub.dk

Regel – og dommerudvalget
Henning Magnussen – Henrik Madsen og Mogens Holst.