Træn dig til et lavere handicap – helt gratis

I fjor tilbød Holbæk Golfklub sine medlemmer fri hold-grundtræning af en times varighed tre dage om ugen med pro Ole Rasmussen. I de første to måneder i den forestående sæson – helt præcist ni uger – udvides dette tilbud til fem dage, så medlemmer, der kunne tænke sig et lavere handicap, får lidt ekstra tidspunkter at vælge imellem. Dermed er der forhåbentlig mulighed for at presse en træningstime ind i ugeprogrammet – uden at skulle til lommerne.
Perioden vil give Ole og bestyrelsen nogle redskaber til bedre at kunne placere den frie hold-grundtræning og få klarhed over, hvor stort behovet er. For at give deltagerne de bedst tænkelige forhold, vil holdene bestå af maksimum 12 spillere. Ugevis vil Ole sættes fokus på specifikke teknikaliteter i golfspillet.
– Jeg udarbejder et træningsprogram, der vil variere fra uge til uge og som vil berøre alle grundslag og mere til, siger Ole Rasmussen og pointerer, at interesserede skal tilmelde sig i proshoppen.
Træningen den første uge, hvor der lægges ud tirsdag den 4. april, vil dreje sig om grundsving efterfulgt af et eftersyn af chip-teknikken. 5-dages tilbuddet udløber lørdag den 3. juni, hvorefter der evalueres på projektet, så det kan passes ind med minimum tre ugedage helt frem til oktober. Træningspassene udarbejdes uge for uge, og de vil blive slået op i klubhuset ca. en måned frem.
– Jeg håber virkelig, at interesserede medlemmer kan finde et tidspunkt, der passer dem. Tilbuddet vil helt sikkert løfte spillekvaliteten, så kom og støt op om projekter, lyder opfordringen fra Svingsmeden.
I samme forbindelse skal det  understreges, at medlemmer fortsat kan tilkøbe individuel specialundervisning, 20 minutters lektion til kun 160 kr.