Hvad går det ud på?

Den 17. april 2016 er det Golfens Dag, og Holbæk Golfklub slår dørene op til en forrygende 9-hullers-parturnering på banens to 9-hullers-sløjfer. Formålet er dels at tiltrække nye spillere, dels at skabe en begivenhed, der kan få klubbens medlemmer til at stå sammen om klubben ved at medvirke aktivt og melde sig som ambassadører, og endelig er formålet at fortælle en rigtig god historie om Holbæk Golfklub.

Hvordan bliver jeg ambassadør?

Vi inviterer alle klubbens senior- og ynglingemedlemmer til at blive ambassadører. Det betyder, at vi opfordrer jer til at invitere en ikke-golfspillende makker med til 9-hullers-parturneringen på Golfens Dag. Jeres makker kan være et familiemedlem, en ven, nabo, kollega…. Kort sagt, et menneske som har lyst til at prøve kræfter med golfspillets lyksaligheder sammen med jer og få en sjov og udfordrende dag på banen.

Når du har fundet en makker, så skal du melde jer til turneringen.

Du finder turneringen i turneringsprogrammet for 2016 under navnet Ambassadørtræf 17.04.2016.

Der vil også blive hængt en tilmeldingsseddel op på opslagstavlen i klubhuset. Tilmelding kan ske fra januar måned, når turneringsprogrammet er godkendt.

Hvad med folk udefra?

Turneringen er en del af Holbæk Golfklubs indsats på Golfens Dag. Gennem annoncering på hjemmesiden og i lokalpressen vil vi invitere udefrakommende interesserede til at spille med i 9-hullers-parturneringen. Golfklubben, Hverveudvalget, forpligter sig til at skaffe makkere, ambassadører, til udefrakommende gæster.

Hvordan forløber dagen?

Når tilmeldingsfristen udløber, bliver startlisterne offentliggjort. Vi spiller en 9-hullers Greensome. Vi begynder med fælles velkomst om morgenen og udlevering af goodiebags til runden. Derefter vil der være 45 minutters slagtræning i makkerpar, hvor ambassadøren er træneren. Efter runden samles vi i klubhuset til præmieoverrækkelse, afrunding, kaffe og kage.

Vi spiller på begge 9-hullers-sløjferne, så vi kan være så mange deltagere som muligt.

Ambassadørerne sørger for spilleudstyr til gæsterne. Enten via ”gamle jern” eller ved at dele udstyr.

På vegne af Begynderudvalget og Hverveudvalget

Susanne Sjørslev