jan 23 kl. 18:30

Fra den 1.Januar 2019 er de nye golfregler gældende.

Reglerne er blevet ændret på mange områder og der vil blive brug for indlæring af disse.
Vi har fået indblik i de nye regler og er klar til at videregive vores viden til medlemmer af Holbæk Golfklub.

Datoer er som følger:
8.Janauar – 23.januar – 5.februar – 13.februar – 20.februar – 2.marts – 7.marts – 16.marts- 26.marts og 3.april

På tilmeldingslisterne, , der er ophængt på opslagstavlen i klubhuset, er der oplysninger om tidspunkter for møderne.
Der er udgivet nye regelbøger. Disse vil kunne erhverves i vores Servicecenter, ligesom de kan erhverves ved fremmøde til regelmødet.

Gør dig selv en stor tjeneste!!!

Deltag i et eller flere af disse regelkurser og på den måde være forberedt regelmæssigt til den kommende sæson.
Vi håber at se rigtig mange af Jer medlemmer til nogle gode og lærerige aftener/dage.

tirs
feb 5 kl. 18:30

Juniortræning med FysioDanmark Holbæk Sportsklinik
feb 9 kl. 10:30 – 12:30
Juniortræning med FysioDanmark @ Holbæk Sportsklinik

Sportsfysioterapeut Christian Flindt fra Holbæk Sportsklinik har inviteret HGKs juniorer til en træningssession, med forskellige former for fysisk træning, med udgangspunkt i hvordan man bruger kroppen i golf.
Det skulle gerne være både sjovt og hårdt og måske finder han nogle steder, hvor I kan optimeres på fysisk forudsætning.
Man skal være mellem 14-20 år eller deromkring.

Træningssessionen foregår lørdag d 9 februar kl 10.30-12.30 hos FyioDanmark, Holbæk Sportsklinik, Munkholmvej 17, 4300 Holbæk

I kan tilmelde jer på juniorudvalg@holbakgolfklub.dk eller på Facebook, Holbæk junior

feb 13 kl. 18:30

feb 20 kl. 18:30