mar
Golfregler 2019
mar 26 kl. 18:30

Fra den 1.Januar 2019 er de nye golfregler gældende.

Reglerne er blevet ændret på mange områder og der vil blive brug for indlæring af disse.
Vi har fået indblik i de nye regler og er klar til at videregive vores viden til medlemmer af Holbæk Golfklub.
Der er planlagt 10 regel kurser for medlemmer.

Datoer er som følger:
8.Janauar – 23.januar – 5.februar – 13.februar – 20.februar – 2.marts – 7.marts – 16.marts- 26.marts og 3.april

På tilmeldingslisterne, , der er ophængt på opslagstavlen i klubhuset, er der oplysninger om tidspunkter for møderne.
Der er udgivet nye regelbøger. Disse vil kunne erhverves i vores Servicecenter, ligesom de kan erhverves ved fremmøde til regelmødet.

Gør dig selv en stor tjeneste!!!

Deltag i et eller flere af disse regelkurser og på den måde være forberedt regelmæssigt til den kommende sæson.
Vi håber at se rigtig mange af Jer medlemmer til nogle gode og lærerige aftener/dage.

Regel – og dommereudvalget
Henning Magnusssen, Henrik Madsen, Michael Sanders og Mogens Holst

man
Klubhusudvalg : Havemøblerne frem. P pladsen Golfklubben.
apr 1 heldags

1. april tømmer vi containeren for havemøbler, så har du/ I lyst til at hjælpe, er I meget velkomne. Vi starter vi kl. 10.

Lige om lidt starter vores nye sæson, og i den forbindelse prøver vi at gøre vores klubhus hyggeligt. Vi har omorganiseret afrydningsstedet, således at det bliver nemmere både for brugerne og restauranten. Vi flytter bordene lidt rundt, så det ikke ligner en kantine, duge kommer på bordene, for at give lidt farve.

Husk, at klubhuset er vores sted, vi har alle ansvar for, at det ser pænt ud, så hjælp hinanden med at sætte borde på plads, hvis I har rykket dem sammen. Der kommer gæster udefra, hjælp dem hvis de ikke ved, at vi har selvafrydning.

I denne våde tid, hvor alt hænger fast på sko og støvler, vil Hanne blive glad , hvis I har renset jeres fortøj.

Vi glæder os til at se jer alle i vores fælles klubhus.

tirs
T/D: Morgenlodtrækning kl. 08.20 med start 08.30 og 09.00 med start 09.10. Scorekort skal ligge klar 10 min. før. Eftermiddagsspil reserveres via Golfbox fra 15.10-16.20
apr 2 heldags
Møde i kommunikationsudvalg
apr 2 kl. 16:30 – 18:30
ons
Golfregler 2019
apr 3 kl. 18:30

Fra den 1.Januar 2019 er de nye golfregler gældende.

Der er planlagt 10 regel kurser for medlemmer.

Datoer er som følger:

Gør dig selv en stor tjeneste!!!

Regel – og dommereudvalget
Henning Magnusssen, Henrik Madsen, Michael Sanders og Mogens Holst

tors
Familietræning
apr 4 kl. 16:00 – 17:30
I Holbæk Golfklub kan børn med forældre/bedsteforældre træne og spille golf sammen. Torsdage kl. 16-17.30 kan I deltage i familietræningen, hvor I vil være sammen med klubbens træner samt alle assistenterne. Alle kan låne udstyr i klubben, så bare kom og hyg jer. Det koster ikke noget for den voksne, hvis bare barnet er tilmeldt Holbæk Golfklub
Juniorturnering begynder
apr 4 kl. 16:00 – 18:00

Så starter Juniorturneringen igen. Vi må ikke spiller 18 huller mere, så turneringen er udelukkende 9 huller. Man kan dog stadig kæmpe om dagens bold og samle point sammen til juniortrofæet mv.

søn
Åbningsturnering