Albatros har reception den 14. april

Officielt tiltrådte golfklubbens nye forpagterpar, Hanne og Jimmy Derosche den 1. april. Parret er kommet flot fra start og har høstet store og glade emoji-smileyer, for både mad og betjening, på Facebook, hvor Hanne og Jimmy foreløbig har placeret sig. I løbet af et par uger er parret klar med faste menu- indslag under punktet Restaurant Albatros på Holbæk Golfklubs hjemmeside, men for at sige de mange Facebook-brugere tak for opbakningen har Restaurant Albatros valgt at invitere til en reception på lørdag den 14. april i de sene eftermiddagstimer.

Det sker i tidsrummet fra 16.00 til 19.00. Af samme årsag lukker køkkenet allerede kl. 15.00. – Vi håber også at se flere af klubbens medlemmer herude, men der skal ske tilmelding til os, enten via Facebook, på telefon 22591763 eller ved at henvende sig i baren.