fbpx

OPS  OPS  OPS!   REGIONSGOLF-SPILLERE

Pga. vi ikke har kunnet komme ind i mellemgangen osv.,

mangler der spillere til nogle af regionsholdene.

Vil du spille med, så kontakt gerne sekretariatet eller Søren Mygind på dr..mygind@gmail.com, tlf. 20440708 el.  Anne-Liese Larsen fjordbakken15@gmail.com og du vil få nærmere oplysninger om hold mulighed samt spille-datoer.

Regionsgolf

Danmarks største holdturnering for klub-golfere.

Regionsgolf er et tilbud til alle medlemmer i Holbæk golfklub, hvor ca. 100 af klubbens spillere deltager hvert år. Spilleformen og tilrettelæggelsen i det hele taget lægger op til nogle spændende matcher ude som hjemme, hvor det sportslige selvfølgelig er det væsentligste, men hvor også det hyggelige og kammeratlige samvær før, under og efter matcherne er til stede.

Krav for at deltage:

  • Fuldt medlemskab af Holbæk Golfklub (ikke flex – medlem)
  • Gyldigt EGA handicap
  • Desuden handicap- og alderskrav

Har du tid og lyst til at deltage, så gå om på næste side – find dit hold og tilmeld dig under TURNERING på HGK’s hjemmeside eller kontakt holdkaptajnen pr. telefon eller mail eller skriv dig på listerne hængt op i mellemgangen i klubhuset.

I hver række opdeles de tilmeldte hold i puljer, og som regel vil der være 4 hold i hver pulje i den indledende turnering, hvor der spilles både ude og hjemme. Hvert hold skal således normalt spille 6 matcher, som alle afvikles i tiden april til juni 2017.

Puljevinderne mødes i et slutspil om at blive vinder af den enkelte række i region Øst. Samtidig giver dette retten til at repræsentere region Øst i landsfinalerne mod vinderne fra region Vest. Puljevindernes matcher spilles først efter sommerferien 2020 på neutrale baner.

Regionsgolfen i Holbæk golfklub er underlagt klubbens sportsudvalg. Den over-ordnede koordinering og planlægning af matcher m.m. klares af undertegnende sammen med klubbens administration og holdkaptajnerne.

Søren Mygind

tlf. +4520440708

Mail dr.mygind@gmail.com

Anne-Liese Larsen

tlf. 40214840

Mail
fjordbakken15@gmail.com