Klubmesterskaberne 2020 blev i år afholdt over en weekend med Slagspil om lørdagen og Hulspil om søndagen.

Slagspilsmesterskaberne blev traditionen tro afholdt i flere rækker så deltager med lidt højere HCP konkurrerer på lige vilkår. De officielle klubmestre er vinderne af elite rækken hvor der spilles scratch samt Junior og Mid-Aged, A-rækken spillehcp fra 10-15 spiller også scratch, B-rækken spillehcp 16-25 spiller nettoslagspil og C-rækken spillehcp 26-36 spiller Stableford, desværre var der kun 1 tilmeldt i C-rækken som derfor ikke blev gennemført.

Vejret var lidt blandt med fortrinsvis solskin så der var god optimisme da førsterunde blev sendt afsted. Efter første runde var der blevet blandet lidt rundt i herrernes førerboldene da et par af de unge kanoner havde spillet en rigtig god runde og de garvede havde haft lidt start vanskeligheder. Førerbolden bestod af Alexander Bech, Jonas Palsgård og Marco Bruno-Lindby. Hos damerne var der desværre ikke den store tilmelding så de sammen i begge runder.

Hos herrerne kom kampen til at stå mellem 2 x Alexander og Rasmus Otto Jensen der alle 3 gik anden runde under par hvor Alexander Kristensen skød lavest med 66 dette var dog ikke nok til at indhente Alexander Bech som gik 68 men havde et stort nok forspring fra 1. runde til at holde ham bag sig Rasmus kom ind på 3. pladsen.

Damernes mesterskab blev en meget tæt kamp mellem Gitte Feldskou og Helle Kipling hvor Gitte havde lagt sig sikkert i spidsen med 8 slag men det vendte i anden runde hvor Helle kom stærkt igen og var lige ved at hente Gitte men sluttede 1 slag dårligere. 3. pladsen gik til Alice Knutzon.

Søndag skulle der afvikles KM i hulspil hvor de 4 bedste Herrer og Damer fra Slagspil var kvalificeret dog valgte kun de 2 bedste damer Gitte og Helle at stille op og gik derfor direkte i finalen hvorimod herrerne skulle tidligt ud og spille semifinaler Alexander K mod Marco og Alexsander B mod Rasmus hvor Alexander K og Rasmus, som måtte ud på 19. hul, vandt og skulle mødes i finalen.

Finalerne startede fra kl. 12:30 hvor veteran damerne gik først ud og det var en duel mellem Vibeke Bjerregaard Andersen og Karin Dahl. Matchen var hurtigt overstået da Karin måtte acceptere at Vibeke var for stor en mundfuld.

12:40 startede veteran herrer ud. Her var der tilmeldt 7 spiller som i måneden optil havde spillet indledende matcher og Jim Clemmensen og Jan Kipling havde klaret sig igennem til at skulle spille finalen hvor Jim vandt sikkert med 6/5.

Senior damer startede kl. 12:50, en match mellem Pernille Carlson og Jytte Clemmensen som var de 2 der var bedst af de 3 tilmeldte. Pernille måtte arbejde lidt mere for sejren en sidste år og kunne først afgøre det på 15. hul med en sejr på 4/3.

I senior herrer var der 4 tilmeldte som så senest fredagen inden skulle have afviklet deres semifinaler. Finalen gik i gang kl. 13:00 og stod mellem Morten Ebbesen og Mikael Roslind. Morten var dog Mikael overlegen og vandt 6/5.

Herefter skulle damerne og herrernes finaler i gang hvor Gitte og Helle mødtes i damernes finale og Gitte trak endnu engang de længste strå og vandt 3/2 over Helle.

Herrernes stod som nævnt mellem Alexander K og Rasmus og Alexander fik endelig sit navn på trofæet med en sejr på 4/3 over Rasmus.

Alt i alt en weekend med rigtigt mange gode runder golf og væsentligt bedre vejr en DMI havde forudset.

Til næste år er KM tilbage i normalt format over 2 weekender. Håber der er flere der vil komme ud og dyste om de mange forskellige trofæer og udfordre sig selv over 2-3 runder på en weekend.

Tillykke til alle de dygtige Klubmestre.

Resultater: (kan tages fra “Præmierapporten”)

Klubmestre slagspil

Herrer: Alexander Bech