En god Mentor for en ny golfer er et vigtigt element i den gode begyndelse og indragelse i klublivet.

Derfor havde vi i sammensat et program der kunne klæde mentorene lidt bedre på denne sæson.

Mentor basen består af en god blanding af hærdede og nyere golfere, som godt afspejler forskelligheden i en klub som vores.

Programmet var som følger :

Jan lavede et oplæg, hvor han kom ind på hvad han havde set og lagt mærke til i de år han havde været rundt og beskæftiget sig med golf.

Meget informativt og satte en del tanker igang, samt “jamen det gør vi allerede .. fedt”.

Derefter gik turen på træningsbanen hvor fif til hvad der kan hjælpes med på banen, samt hvad der er trænernes arbejde. Et par guldkorn blev det også til.

Vi gik alle hjem med noget nyt i bagagen.

Vi gik i restauranten hvor Michael S. og Jan gennemgik regler . præsenterede bla.  rød med grøn top pæl :Miljøsensitivt område – ADGANG FORBUDT. den bruges pt på hul 7

Banen blev indtaget og Michael kørte rundt mellem boldene og diskuterede regler.

Tak til alle fremmødte for god ro og orden 🙂

/Mads Berg – Begynderudvalget.