Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev Maj måned

 

 

Bestyrelsen orienterer

 

Vores Træner Nick Jensen har sagt sin stilling op, Nick fratræder med udgangen af Juni måned.

Bestyrelsen arbejder med flere løsningsmodeller omkring trænerjobbet  fremadrettet.

 

En God nyhed! Bestyrelsen har besluttet at: Det er nu muligt at tage en ven/kammerat/familiemedlem med på træningsbanen/drivingrange uden at det koster noget.   

 

Idet vi her i de næste måneder vil se rigtig mange spillere på banen.

Opfordrer vi endnu en gang  til at huske at lukke igennem.

Man skal ALTID lukke en hurtigere spillende bold igennem.

 

 

Kontoret/shop

Husk der er altid 10% rabat til medlemmer ved på køb i shoppen, dette gælder ikke tilbud og i forvejen nedsatte varer.

 

Hole in One   Jubiii

Det ultimative slag blev gjort af : Per Schou Johansen på hul 13.

Stort tillykke til Per !

.

 

 

SPORTSAFDELINGEN

Lørdagens rangliste er kommet godt fra land – det samme er fællestræningen.

Sportsafdelingen deltog i Golfens dag.

I weekenden 7. og 8. maj blev de første to runder af Danmarksturneringen spillet.

Herre 1:

Spillede lørdag ude mod Hedeland og tog en storsejr på 10-2. Flere nye og gamle ansigter var at finde på holdet, der bestod af: Simon Strobel, Rasmus Jensen, Marc Bretlau, Nick Jensen, Alexander Beck, Alexander Kristensen og Marcus Carlson.

Søndag blev en lidt blandet omgang, holdet tabte 3-9 i en kamp, hvor kun Marc og Rasmus tog point.

Herre 2:

Taber begge holdkampe med henholdsvis 2-10 og knebent 5-7 mod Odsherred og Værebro. Det skal nævnes at vores nye fremadstormende talent Jacob Ege-Johansen var med på holdet. Han tilegner sig her erfaring og gav god modstand. Flot Jacob! Søndag sejrer vores foursome med  Lasse Jensen og Thomas Nielsen.

Senior:

Taber begge holdkampe ude mod Hedeland og Sydsjælland. Vibeke Andersen vinder sin single begge dage.

 

 

 

 

 

 

Juniorafdelingen

Debutanter i Danmarksturneringen Frederik Bæk-Nielsen og Jacob Ege-Johansen havde begge to debut i Danmarksturneringen i weekenden 7-8. maj 2022. Og de klarede sig rigtig flot. Frederik Bæk-Nielsen og Jacob Ege-Johansen er begge tilknyttet Holbæk Golfklubs juniorafdeling og træner begge to rigtig meget. Jacob har også spillet Holbæk Golfklubs ranglisteturnering, der spilles hver lørdag, og det var i netop den turnering, at Jacob blev spottet og kvalificerede sig til en plads på Holbæk Golfklubs 2. hold. Frederik blev spottet på træningsbanen af Henrik Baltz Nielsen, der med det samme så Frederiks store talent. Henrik ligger til dagligt et stort arbejde i at coache og træne golfklubbens juniorer, så Frederik blev inviteret med på 9 huller – og her imponerede han så meget, at han lige som Jacob blev tilbudt en plads på 2. holdet. Klubbens medlemmer vil ofte kunne se de to spillere på træningsbanen sammen med de andre juniorer. Og har man tid, så kan man lige hilse på dem og ønske tillykke med debuten. Mvh. Morten Aamann Poulsen, holdkaptajn HGK 2                                                                                            

 

 

Begynderafdelingen

 

Begynder Afdelingen søger hjælpere.

Kunne du tænke dig at give en hånd med at guide nye golfspillere gennem den første spændende tid ? Være en del af enten mentorer eller udvalg ? 

Opgaven står på primært torsdag aften fra kl , 18.00- ca. 20.00, og evt. fredage fra kl. 17. og en times tid alt efter fremmøde. Dette vil være når du/i kan, så der forventes slet ikke fremmøde uge efter uge, men efter aftale.

Vi er ved at opbygge en begynder afdeling efter et frafald fra den “gamle” garde. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle dem der gennem året og årene før har brugt deres tid og kræfter på at hjælpe og forme vores nye medlemmer. Den glæde, som lyser ud af øjnene efter det gode slag, den “heldige” flækkert lige over bunker med stop på pind er ubetalelig. 

Hvis der skulle være interesse for at deltage i begynder afdelingen kontakt venligst enten : 

Mads Berg 40743029 miniberg71@gmail.com

Ole Rasmussen or@holbakgolfklub.dk

 

Nyt fra turneringsudvalget.

 

Juni måned byder på to turneringer:

6 juni er der pinseturnering. Pinseturneringen er en parturnering, hvor der spilles greensome stableford. Samlet spillehandicap maksimum 80 slag. Maksimum forskel på de to spillere 20 slag. Parvis tilmelding. Parrene skal bestå af en dame- og en herrespiller. Ægtepar, familie og samboende med samme folkeregisteradresse MÅ IKKE danne par, og mindst den ene deltager i parret skal være medlem af HGK. Deltagere skal være fyldt 13 og mindst den ene deltager i parret skal være fyldt 18 år.

12 juni er der Toyota Generationsturnering. Generationsturneringen er en parturnering, som spilles i to rækker efter handicap, og hvor der spilles foursome stableford med fuldt handicap over 18 huller. Parvis tilmelding. Deltagere kan enten være familie i direkte linje (barn, barnebarn, forældre) eller to spillere med en aldersforskel på minimum 20 år. For begge slags deltagere i generationsturneringen gælder, at mindst en af spillerne i parret skal være medlem af HGK.

 

For begge turneringer gælder, at man tilmelder sig på Golfbox, hvor der også indbetales turneringsfee, som inkluderer spisning efter spil.

så det er bare om at finde sig en makker og gå ind og få  tilmeldt et hold. 😊

/Jens Færch-Jensen

 

 

KIK (klubber i klubben)

 

Tirsdagsdamerne

 1 periode afslutning er den 7/6-2022 med Tove Geertz match – 18 huller Stableford. Matchen er nu åben for alle damer i HGK – dvs fra hcp 54.

Se yderligere info i golfbox – sidste tilmelding er den 4/6-2022 .

 

Pink Cup er åben for tilmelding i golfbox – husk det er både for mænd og kvinder. Max handicap er 46 – men har du hcp 54, kan du også være med. Så får du bare kun slag svarende til handicap 46. 🎀 mere info på Golfbox. Sidste tilmelding er den 11/8-2022.

 

Vi håber på rigtigt mange tilmeldinger til begge matcher 🏌

Mange hilsener
Janne Helmer

Formand

Tirsdagsdamerne 

Holbæk Golfklub

Mobil: 61331516

 

 

 

 

Regionsgolf

 

 

Nyt fra Regionsgolf!

 

Så er der gang i Regionsgolfen, de 8 af 9 hold vandt deres første kampe, det var meget flot.

Blot kunne vi ønske os specielt  her først på sæsonen, at vores bane, der ellers står rigtig flot, ville male nogle flere blå afmærkninger eller evt give en lokalregel ang. de store bare pletter især ude på øen.

 

Carl Ras lovede sponsor trøjer til alle holdene, de er nu på vej, således at de kan uddeles forhåbentlig inden anden runde.

Holdkaptajnerne skal henvende sig i klubben for at få dem udleveret til deres hold.

 

Der var lidt startvanskeligheder med at få bemandet holdene, men heldigvis har holdkaptajnerne fået styr på det, nu hvor golfspillerne er kommet frem af deres vinterhi.

 

Vi har desværre måtte trække HOLD B, – trist – for klubben har betalt en bøde.

 

Vi vil når vi nærmer os slutspillet indkalde alle, såvel holdkaptajner som holdspillere, for at få styr på interessen for Regionsgolf inden vi tilmelder hold for 2023, da vi IKKE ønsker at komme i samme situation igen.

Det ville være ønskeligt, dersom flere af den yngre generation kunne få lyst til at spille regionsgolf, da vi jo ligger kampene i rækkerne A, B, C, D og seniorrækkerne om aftenen, således man kan nå det efter arbejde.

 

Fortsat god kampgejst

Fra

Søren og Anne-Liese

 

 

Månedens profil

Pernille Carlson har været medlem af Holbæk Golfklub siden 1978.

Juniortiden, der blev styret af Jytte Holmen, Mie Frederiksen og Elna Dalskov skabte grobund for lysten til at konkurrere. Juniorturneringen om torsdagen, juniorholdturneringen og individuelle turneringer stod højt på dagsordenen for alle juniorer i klubben, og de tre juniorledere kørte rundt med klubbens juniorer til diverse turneringer uanset om det var i A, B, C eller D rækken. Alle kom ud og spille.

Pernille kom hurtigt ned i etcifret handicap og kunne efterhånden deltage i Dansk Golf Unions eliteturneringer rundt om i landet.

Det er gennem årene blevet til en række af fine resultater blandt andet:

1982          Runner up ved Junior DM

1983          Danmarksmester for juniorer

1986          Debut Juniorlandsholdet ved EM for hold

                     Bronze i Danmarksturneringen for hold med Holbæk Golfklub

1987          Debut Seniorlandsholdet EM for hold

                     Runner up DM slagspil

                      Nr. 3 individuelt NM

                   Sølv i Danmarksturneringen for hold med Holbæk Golfklub

1988          Nordisk mester for hold

                    Nr. 3 individuelt NM

1989          Nordisk mester for hold

1990          Dansk mester slagspil og hulspil

1991         Nr. 3 British Strokeplay

                    Nr. 3 DM slagspil

1992            Nr. 3 French Matchplay

          Vinder British Ladies Amateur Open Championship

          Vinder af Den Gyldne Golfbold

1993          Dansk mester hulspil

                   Nr. 5 US Womens Open Amateur Championship

1995          Nr. 5 US Womens Open Amateur Championship

2006          Danmarksmester for Midage

Deltaget ved VM for hold 1988, 1990 og 1992

Deltaget ved EM hold 87, 89, 91 og 93

Pernille er stadig aktivt medlem af Holbæk Golfklub, og deltager ydermere som frivillig i sportsudvalget, ordensudvalget og Marshallteamet.

 

 

 

 

Gofferne

 

Hej alle Goffer i Holbæk golfklub. Så er datoen for den årlige tur til Hovborg Kro på plads. Det bliver mandag, tirsdag og onsdag den 5. 6. og 7. september 2022. Program og deltagerpris vil fremkomme på et senere tidspunkt. Vi satser på omkring 40 deltagere, og som vanligt, er det ”først til mølle” princippet der er i spil. Tilmelding skal ske, senest den 1. august 2021, på mail til svenw@mail.tele.dk .Mailen skal indeholde: Navn, Medl.nr, og tlf.nr. På udvalgets vegne Hans, Niels og Sven