HOLBÆK GOLFKLUB BANEUDVALGSMØDE 11/06-2020

1. Indledning
  2. Rigets tilstand (ved Søren GK)
  3. Buske /træer ved Fritz M
  4. Hulansvarlig ved Hanne J
  5. Fremtidige projekter ved   Jan K
  6. Vintergreens ved Jan K
  7. Nyt medlem til udvalget

Deltagere: Jan Kipling JK, Ole Rasmussen OR, Søren GK, Fritz Møller FM, Hanne Jaksland HJ, Karsten Vase KV (Ref).

1.Indledning:  ingen bem.

1. Rigets tilstand v/Søren GK:
  • Nye Teesteder hul 9/53 samt 18/53 18/46 færdiggjort. Der lægges jord på sten mod nord for at forhindre farligt boldopspring ved skævert.
  • Kirsebærlaurbær langs Tee 5 fejet af buk, evt fjernes senere, i så fald skal rough have lov at gro på stejleste del af hul 5 teested. Brombær hæk beskåret
  • Nye træer fairway 1
  • Ny stentrappe Tee 14/46
  • Gelænder Tee 9/53 samt boldvasker samme sted
  • Nye følere i alle pumpebrønde
  • Driving Range: Støbt ny boldgrav fungerer ej som ønsket, galvaniseret ledeplade monteres.
  • Nye kurve på boldopsamler traktor
  • Grønt regnskab indberettet til Miljøstyrelsen
  • Greenkeeperstab er minimal: 2 faste samt 1 lærling + 1 deltid (15 timer/uge)
  • Behov for frivillige til hjælp med skraldespande, boldvaskere, brugte tee kurve samt omkring klubhus og terrasse
  • Der var fyldig debat omkring greenkeeper bemanding og behov for frivillige til en række ikke fagligt udfordrende vedligeholdelsesopgaver.
  • Fairway pletter med manglende græs markeres med blå kant omkring.
  • Nye flagkopper (1,5 cm dybere) og nye flagstænger monteret.

1. Buske og træer v/FM:
  • Fairway 1 nyplantede træer SKAL VANDES min én gang om ugen. Opbinding strammes op
  • Fairway 9 tre tilbageværende rød el SKAL VANDES min en gang om ugen ellers dør de.
  • Tee 5 kirsebærlaurbær bidt og fejet af rådyr. Bliver stående foreløbig, alternativ overvejes.
  • Fairway 6 buske også fejet af råvildt, bør afskærmes inden næste forår.
  • Tørre og udgåede træer og buske langs driving range fjernes evt nyplantes til efteråret?
  • Udgået fyr ved sø ved Tee 12 fjernes, evt nyplantning til efteråret?
  • Opkapning af træ green 12 OK, næppe bemærket af mange!

1. Hulansvarlige medlemmer v/HJ

• Projektet debateret, men efter beslutning af Jan Kipling stilles i bero UFN.

1. Fremtidige projekter v/ JK:

• Muligvis opsætning af bistader langs fairway 1, venstre side?
  • Søerne omkring 18.green og broovergangen imellem (evt bro fjernes??)
  • Sydlige del af 14.green sænkes, jorden genbruges andet sted?

1. Vintergreens v/JK
  • Vintergreens forberedes tidligt med bedre pleje og mere jævnt, evt større hulkopper?

1. Nyt medlem af Baneudvalget:
  • Fortsat åbent.

• Bare pletter på fairways opgraves og efterfyldes og tilsåes med græs tilvinter.
  • Greens klippes til 3mm 7 dage om ugen
  • Green hastighed: Stepmetermål er 9, men ligger fortsat lidt lavere.

SLUT