Holbæk Golfklub afholder Sjov Sommer Golf d. 6.aug 2019

Tilmelding kan ske på : juniorudvalg@holbakgolfklub.dk eller Facebook, https://www.facebook.com/Juniorudvalg/

Tirsdag d. 6. august står i golfens tegn, når Holbæk Golfklub afholder Sjov Sommergolf – kom og vær med! Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 8-18 år, som kunne tænke sig en aktiv feriedag og prøve at bide skeer med golfen sammen med en masse andre ferieglade børn og unge.  Vi vil være klar med et sjovt program der både indeholder leg, træning og spil på banen.

Der er plads til 50 børn, og der vil være 5 instruktører og voksne til stede.

Børnene kan møde i tidsrummet kl. 08.00-09.00 Dagens program starter kl. 09.00 og slutter kl. 15.00, og så er der mulighed for at spille et spil eller lege med de andre indtil man skal hjem, børnene kan hentes i tidsrummet kl. 15.00-17.00.

Alle børn og unge kan tilmelde sig eventen. Vi har udstyr du kan låne, så husk bare en stor sund madpakke, udetøj efter vejret, sko der sidder fast på fødderne, solcreme, cap og godt humør.

Vi tager billeder i løbet af ugen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

Meld dig til og tag alle dine venner med til en spændende dag.

Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig.

Vi mødes ved klubhuset.

Holbæk Golfklub