Intersport

Holbæk Golfklub

FAO Algarve 1

GÆSTER

Click here to add your own text

17/5-2018

Sidstegang vi var på øen blæste en rå kold vind, så, trods sol, måtte vi have det fyldige tøj på. Nu her 14 dage senere var tonerne nogle helt andre.

Solen skinnede, vinden var væk, og de korte buks og trøjer fundet frem.

Pia havde fået driver, og den blev vist mere end godkendt. 21 points på de yderste 9, og min. et målt drive på 155 m. FLOT !

15 begyndere og hjælpere startede kl 16.00 og 13 introer og hjælpere kl 18.00. Banen står flot og sælger sig selv godt. Golf er nu sjovest i kortebuks og tørvejr 🙂

P.s. billederne klan klikkes og forstøres .

ialt 4 kom ind med nyt handikap ! sådan!!

Begynder/intros Facebook gruppe .  Kom og vær med, find din spillemakker, fejr dit slag, søg hjælp og meget andet .

Holbæk Golfklubs 54. sæson startede med åbningsturnering den 8. april.  2018. 128 spillere deltog i turneringen, hvilket var flere end normalt. Deltagergebyret og et amerikansk lotteri med mange præmier muliggjorde, at dagen gav et overskud på 30.000 kr. Traditionen tro blev pengene doneret til Børneafdelingen på Holbæk Sygehus. Golfklubben sender en tak til alle de lokale sponsorer der muliggjorde lotteriet.

Klubbens formand. Erik Olesen overrækker gavechecken til Ledende oversygeplejerske Inge Jørgensen og Sygeplejeske Lotte Stenz

på billede er Lotte til ventre, Inge i midten og Erik til højre 🙂