Intersport

Holbæk Golfklub

FAO Algarve 1

GÆSTER

Click here to add your own text

Det er nu så vådt at vi bliver nødt til at lukke for buggykørsel fra hul 6 til hul 18.

Spillet med måtter går fortsat godt og fairways ser godt ud

Husk at hvis greens er hvide, spiller vi til de provisoriske greens.

Baneudvalget

Ombygning og renovering af køkken og barområde i HGK.

Så er et nyt kalenderår startet.

Covid 19 og trist vejr gør at der ikke er den store aktivitet på vores bane, men derfor ligger alt ikke stille.

En del af vores investeringer i 2021 omfatter en længe tiltrængt ombygning og renovering af køkken og barområde i Restauration Albatros, så Jimmy, Hanne og deres medarbejdere får et bedre arbejdsmiljø, og vi andre en mere hyggelig restaurant.

Arbejdet er sat i gang, og den eksisterende bar er revet ned for at gøre plads til nyt og mere funktionelt miljø. ”Hul 19” bliver inddraget som kontor og lager for Albatros, og i køkkenet bliver det eksisterende kontor revet ned, for at give bedre arbejdsplads og flow i køkkenet. I foyeren nedlægger vi det ene toilet, lægger nyt gulv, og flytter indgangen til restauranten for at give plads til bedre afrydningsplads til opvask og affald.

Tæppebelægningen omkring barområdet bliver skiftet til et mere vedligeholdelsesvenligt materiale, og selve barområdet bliver frisket op med ny maling.

Det store restaurantområde gør vi ikke noget ved i år, det må vente til næste vinter.

Vores ”egen” indretningsarkitekt Sus Thorslund har stået for projektering af ombygning og renovering, og hun forestår også tilsyn med håndværkerne under arbejdets gang.

Selv om der altid dukker uventede ting op, når man bygger om, så forventer vi at være på plads med alt det nye i løbet af marts måned, så vi kan være klar til den nye sæson, som vi har planlagt at starte med åbningsturnering søndag den 11. april.

Fra på mandag den 18. januar, og 2 uger frem, vil der blive lukket til klubhuset, incl. foyeren.

Vi stiller en toiletvogn op ved indgangen til klubhuset, mens klubhuset er lukket.

Kære medlemmer.
I har i dag, den 11.januar 2021, fået tildelt nyt handicap, beregnet
af det nye hcp system, der nu officielt er taget endeligt i brug.

Skulle du have brug for en yderligere forklaring er handicapudvalget i Holbæk Golfklub
altid til disposition.

DGU har sendt os en artikel, som er ganske god og giver svar på en del spørgsmål.
Du kan se artiklen ved at følge dette link:

Endvidere har DGU udgivet en folder, som vi mener er et godt værktøj til fremme forståelsen af proceduren ved registrering af én score.
Denne folder kan du se ved at åbne denne link:
Folder om Handicapsystemet | Dansk Golf Union<https://www.danskgolfunion.dk/artikel/folder-om-handicapsystemet>

God fornøjelse med det nye handicap system
Handicapudvalget i HGK
Jens Henriksen – Grethe Jensen –