Toyota Generationsturnering

Turneringsreferat – Generatiosturneringen.

 

Himmel og hav stod i et – og minutterne var lange som gravhunde(!), da der skulle tages billeder af vinderne i årets generationsturnering. Og derfor måtte turneringsledelsen ud i regn og lyn for at hente Toyotas sandwich-skilt ind i tørvejr for at de glade vindere kunne foreviges.

Heldigvis blev turneringen afholdt stort set i tørvejr – kun enkelte dryp ved starthullet og truende skyer kunne bringe bange anelser ind i hovederne på de 36 spillere – men hvad der ikke var af nedbør var der til gengæld i en lumsk vind fra vest. Det var langt fra stormvejr, men alligevel drillede vinden så meget, at der fx ikke kunne noteres nogen nærmest hullet på hul 11, ”sponsors eget hul”, hvorfor nærmes-hullet-præmien blev overført til den almindelige præmierække.

Toyota Holbæk havde forsynet alle hold med frugt, slik og vand til at forsøde turen rundt på Kirsebærholmen, og der var også sørget for et fint præmiebord foruden mange klappepræmier. Mange tak for det.

Og vinderne var:

Nærmest hullet hul 16: ”The Sjørslev’s” – 4.80 meter

 

  1. Steen Hellberg / Kresten Hellberg 37 points
  2. Lisbet Daugaard-Hansen / Hans Henrik Daugaard 37     –
  3. Dorthe Rasmussen / Ole Rasmussen 35     –
  4. Jytte Clemmensen / Martin Normann Clemmensen 35     –

 

Turneringen blev som altid afsluttet med spisning, hurra-råb for klub, sponsor, vindere og Restaurant Albatros samt suset over Kirsebærholmen.

Mange tak for denne gang,

Jens Færch-Jensen